Προφίλ

Η PRAXIS, μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της διαμεταφοράς και των logistics, δημιουργήθηκε το 2008 από μία ομάδα επιχειρηματιών με ξεκάθαρο όραμα για τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μέλος ενός ευρύτερου ομίλου εταιρειών και αξιοποιώντας εμπειρίες δεκαετιών, συγκέντρωσε τη δραστηριότητα της για υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και παράρτημα στον Ασπρόπυργο Αττικής, με συνολικό μέγεθος 4.000 τμ.

Εξασφαλίζοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, η PRAXIS παράλληλα επένδυσε σε τεχνολογίες αιχμής, που σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό της, προσθέτουν στην αλυσίδα αξίας του κάθε πελάτη.

Η αποδοχή και αναγνώριση που απολαμβάνει η PRAXIS για τις υπηρεσίες της στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντικατοπτρίζεται αισθητά τόσο από τις στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που έχει αναπτύξει, όσο και από την συνεχή διά στόματος διεύρυνση του πελατολογίου της.

Eπικοινωνία

PRAXIS Α.Ε.
Εθνικών & Διεθνών
Οδικών Μεταφορών

Θεσσαλονίκη
Ιωνίας 11 - Καλοχώρι
Τ.Κ. 57009 - Τ.Θ. 1174
Τ: 2310 289.014
F: 2310 289.015

icon 

Αθήνα
Θέση Σουρέζα - Ασπρόπυργος
Τ.Κ. 19300
Τ: 210 55.73.965
F: 210 55.73.961

icon

E: info@praxismet.gr

Αποστολή της εταιρείας

mission

  • Να γίνει η δική σας ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς, ικανή να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη.
  • Διαρκώς να προσδιορίζει τα όρια της τελειότητας, τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού, όσο και στην ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.
  • Να παραμένει προσηλωμένη διαρκώς, στην βελτιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
  • Να κάνει την επιχειρηματικότητα, πραγματικότητα.

ΑΞΙΕΣ
Πιστεύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, στην δυναμική που μπορεί και προσδίδει, πάντοτε μέσα από σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.
Καθότι οι υπηρεσίες μας αποτελούν σημαντικό μέρος της δραστηριότητας του πελάτη, συμπεριφερόμαστε πάντα με σεβασμό στην εικόνα του, προσθέτοντας έτσι στην αλυσίδα αξίας του.
Χτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες, εξασφαλίζουμε στο σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον που υπαγόμαστε, την σταθερότητα και ασφάλεια που το προσωπικό, οι προμηθευτές και οι πελάτες - συνεργάτες μας έχουν ανάγκη.
Εφαρμόζοντας ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η εταιρεία μας απολαμβάνει την ευρεία αποδοχή και αναγνωρισιμότητα από:

  • Πελάτες
  • Υπαλλήλους
  • Συνεργάτες

Εντοπίζουμε με επιτυχία τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας και με γνώμονα αυτές εργαζόμαστε, φροντίζοντας παράλληλα με απόλυτο σεβασμό, τη διατήρηση της καλής εταιρικής του εικόνας.

Επικοινωνία

Φόρμα επικοινωνίας

 Ηλεκτρονικά

2310.289014 | 210.5573965

 Τηλεφωνικά

2310.289015 | 210.5573961

 Fax